Filmkészítés 2017-08-08T08:50:30+00:00

Filmkészítés

4K vagy HD minőségben

A televíziós szokások átalakulóban vannak, de a film örök… A vizuális élmény továbbra is rendkívül fontos szerepet tölt be az életünkben, a technikai újításoknak köszönhetően pedig ma már a néző elvárásai is egyre magasabbak. Egy cég esetén a partnerek is jó néven veszik, ha nem csak a termék, a rá épülő arculat – s benne a film – is a cég minőség iránti elkötelezettségét tükrözi. Az igényes képi és verbális tartalom, a HD és 4K minőség mellett az animációk és a 3D megoldások különleges hangulattal gazdagíthatják a filmeket.

REFERENCIAFILMEK

CÉGES KÉPKOCKÁK

Jó pár éve még az is nagy dolognak számított, ha egy cégnek volt referenciafilmje. Ma ez szinte természetes, napjaink azonban újabb elvárásokat támasztanak: előtérbe került a kreativitás, a minőség, az egyedi megjelenés, és ha ez ráadásul 4K, akkor nem csak a mának szól.

REKLÁMFILMEK

MÁSODPERCEKBEN AZ ERŐ

A kevesebb információ néha több… A különleges képi hangulat, az igényes aláfestő zene és a narrátor stílusa még a reklámok tengerében is megragadja a néző figyelmét.

RIPORTFILMEK

A KÖZ SZOLGÁLATÁBAN

A tegnap öröksége, a ma lendületével, a jövő építéséért… Riportfilmek az értékteremtés, a kordokumentum, és az ismeretterjesztés jegyében.

MADE IN HUNGARY

A HAZAI SOROZAT

A Made In Hungary című ismeretterjesztő filmsorozatot az a törekvés hívta életre, hogy bemutassuk: mennyi minden készül szűkebb-tágabb régiónkban. A filmekkel szeretnénk bemutatkozási lehetőséget teremteni a hazai gyártóknak, kézműveseknek, igazolván: a hazai termékek érdemesek a bizalomra.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Ossza meg másokkal is!

Írjon nekünk!

hírdetés