Referenciafilmek 2017-08-14T09:33:59+00:00

Referenciafilmek

4K vagy HD minőségben

A kiszemelt portékát nem csak a piacon szereti alaposan szemügyre venni a vevő, ez igaz minden egyes termékre, szolgáltatásra is, mindössze a szemrevételezés módja változik. Egy referenciafilm megadja a lehetőségét annak, hogy a leendő ügyfél, üzleti partner, vevő megszavazza a benne rejlő bizalmat. Befektetések, kapcsolatok, bevételek múlnak a film által keltett benyomásokon, éppen ezért nem mindegy a tartalom és forma összhangja, kivitelezése. A referenciafilm mondanivalójában mindkét félnek meg kell találnia a számításait, a HD technológia adta korszerű képi világ pedig tovább mélyíti a szavakba öntött információkat. Ma azonban a klasszikus értelemben vett film önmagában nem elég, a nézőben a különböző látványos grafikai elemek, 3D animációk erősítik a cég profizmusát.

Referenciáink

Rövid leírás:
Referenciafilm a T.E.L.L. cégcsoport az easyTRACK rendszer kifejlesztője számára.
Nyelvek:
Hang: Magyar, Angol, Német
Feliratok: Magyar, Angol, Német

Rövid leírás:
Referenciafilm Magyarország egyik legnagyobb tejipari vállalkozásáról, a négy tejfeldolgozó üzemet működtető Sole-Mizo Zrt-ről.
Nyelvek:
Hang: Magyar, Angol
Feliratok: Magyar, Angol

Rövid leírás:
Az újítás sikere: saját fejlesztésű innovációk és az innovatív képzés szerteágazó kapcsolata a Debreceni Egyetem PR filmjében.
Nyelvek:
Hang: Magyar
Feliratok: Magyar, Angol, Német, Francia, Spanyol, Kínai

Rövid leírás:
Fél évszázados gyártási hagyományok és innovációk sora az orvosi kéziműszereket gyártó Medicor Kéziműszer Zrt. referenciafilmjében.
Nyelvek:
Hang: Magyar
Feliratok: –

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Ossza meg másokkal is!

Írjon nekünk!

hírdetés